Aktiviteter för dig som behöver extra stöd

Här kommer lite information om var du kan hitta information om aktiviteter som finns just för dig!

Fritidsnätet erbjuder aktiviteter i Stockholms län för dig med funktionsnedsättning. Nu behöver man bara gå in på Fritidsnätet för att hitta ett samlat fritidsutbud.

Länk till webben hittar du här: fritidsnätets webbplatsMötesplatsen Trappan

På Trappan vid Ekhammarskolan kan besökare träffa vänner, pyssla, fika, spela spel, pingis och sjunga karaoke eller bara umgås. 


Kulturskolan

På kulturskolan finns möjligheter till individuell undervisning flertalet instrument. Mer information om Kulturskolan finns på Kulturskolans webb.


Parasportsförbundet

Parasportförbundet har skapat hemsidan ParaMe (www.para-me.se) vars syfte är att få fler personer med funktionsnedsättning att komma i rörelse. På sajten kan man söka efter idrotter, idrottsföreningar och aktiviteter utifrån sina egna förutsättningar.

Länk till Parasporten Stockholms webbplats

Kontakt via e-post: kansli.stockholm@parasport.se


Funkisfestivalen

Funkisfestivalens logga

FunkisFestivalen är tillgänglig för dig som bor, går i skolan eller jobbar i Upplands-Bro.

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.

Det är ett årligt återkommande evenemang i Upplands-Bro kommun sedan 2011.

Vem är du:

  • Du har en kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.
  • Du bor, jobbar eller går i skolan i Upplands-Bro kommun.
  • Du är över 15 år.

Mer information om funkisfestivalen och funkisverksamhet i Upplands-Bro kommun hittar du här!

Vill du veta mer om FunkisFestivalen i Upplands-Bro kommun, kontaktar du Helena Karlsson, kulturavdelningen: Tel 08-581 69 568, eller e-post: helena.karlsson1@upplands-bro.se


Ungdomsproducenterna

En lila bakgrundsfärg. Upplands-Bro kommuns logga i vitt följt av texten "Ungdomsproducenterna, Vi hjälper dig genomföra ditt drömprojekt" i vitt

Vill du göra något för eller med andra unga på fritiden? Kanske en basketturnering, skapa ett filmprojekt eller fixa halloweenbakning på höstlovet?

Ungdomsproducenten finns som stöd och hjälp för dig att göra din idé till verklighet. Vi jobbar tillsammans med att ge unga i Upplands-Bro möjlighet att påverka och skapa en rolig och meningsfull fritid.

Mer info om Ungdomsproducenterna hittar du här!

Upp