14FEB2020

Tas ned: 2020-02-20

Samhällsbyggnadskontoret
Tekniska Avdelningen

Enligt våra parkeringsvakter står ett utländskt fordon med registreringsnummer DA1612 uppställt i strid mot gällande bestämmelser på Eksätervägen.

Ni anmodas härmed att omedelbart flytta fordonet. Sker inte detta inom 6 dagar kommer vi att, med stöd av Förordningen om flyttning av fordon i vissa fall (1982:198), besluta om flyttning och/eller skrotning av ovan rubricerat fordon. Detsamma gäller eventuella föremål som finns i fordonet.

Innan ett sådant beslut fattas, ges ni härmed tillfälle att undanskaffa fordonet, som annars kommer att omhändertas och flyttas på er bekostnad genom Upplands-Bro kommuns försorg.