22JAN2021

Delvis fortsatt fjärrundervisning på Upplands-Brogymnasiet under vecka 4

I enlighet med de nya direktiven kommer Upplands-Brogymnasiet att succesivt ta in fler klasser till skolan för närundervisning från och med vecka 4. Information om vilka elevgrupper det gäller kommer att finnas i Vklass. Där kommer också information om vad som gäller från och med vecka 5 och framåt att finnas.

 

Take away-luncher

Sedan måndagen 18 januari kan gymnasieelever som är folkbokförda i Upplands-Bro kommun, och deltar i fjärrundervisning, hämta take away-luncher från anslutna restauranger i kommunen.

Denna satsning fortsätter även under vecka 4 (25-29 januari).

Viktigt är dock att komma ihåg att take away-luncherna endast gäller kommunens gymnasieelever som deltar i fjärrundervisning.

Eftersom myndigheterna ändrat sina rekommendationer under veckan, så kommer en del elever nu att återgå till klassrumsundervisning. Dessa elever ska äta sin lunch i skolmatsalen, precis som vanligt. Kommunen kommer att göra stickprovskontroller för att försäkra att de som hämtar take away-luncher följer reglerna. Om någon byter mot reglerna så kommer den personens kod att avaktiveras.

Relaterade nyheter

  • 11 MAJ 2021
    Sätta upp: 2021-05-11 Tas ned: 2021-06-11
  • 10 MAJ 2021
    Hittar du inte det du letar efter på kommunens hemsida, upplands-bro.se? Då kan du chatta med en medarbetare i kontaktcenter.
  • 30 APR 2021
    Varje år delas utmärkelsen Årets företagare ut till en lokal företagare. 2021 står Henrik Wahlström, som driver företaget Brandfast som vinnare. Företaget arbetar med att förebygga brand och andra olyckor.
Fråga oss
Upp