5AUG2020

Nytt självhjälpsprogram för oro i samband med covid-19

Spridningen av coronaviruset och konsekvenserna för hälsa, välmående och ekonomi kan skapa oro som påverkar vardagen negativt. Nu har region Stockholm tagit fram ett kostnadsfritt självhjälpsprogram för den som vill lära sig att hantera oron på egen hand.

Anonyma händer skriver på en laptop.

Självhjälpsprogrammet finns tillgängligt på 1177 Vårdguidens inloggade tjänster och är kostnadsfritt.

Region Stockholm har tagit fram ett självhjälpsprogram baserat på kognitiv beteendeterapi, KBT, för invånare som upplever oro i samband med covid-19.

Programmet är kostnadsfritt och tillgängligt för alla invånare över 18 år i Stockholms län via 1177 Vårdguidens inloggade e-tjänster.

På 1177 Vårdguiden kan du läsa mer om programmet.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 21 SEP 2021
    Varje år genomförs den nationella kampanjen Krisberedskapsveckan, i år sker det 27 september till 3 oktober. Den provocerande rubriken till trots – hur redo är just du att möta en kris? Här kan du läsa mer om hur du stärker din egen...
  • 21 SEP 2021
    Under hösten går Omdaning Bro in i nästa fas. Som boende i Bro kommer du ha möjlighet delta i utvecklingen av ditt område. Ta chansen och var med och påverka framtidens Bro.
Upp