3APR2020

Bättre tillsammans med Mats Kjellberg - om Coronakrisen

Hör kommunens säkerhetschef Mats Kjellberg berätta om arbetet i Coronakrisen i ett färskt avsnitt av kommunens podd Bättre tillsammans.

Sedan slutet av februari jobbar Upplands-Bro kommun med en krisorganisation som leds av kommundirektören Ida Texell.

Målen med arbetet är förebygga smittspridning av coronaviruset, skydda riskutsatta grupper, säkerställa samhällsfunktionaliteten långsiktigt samt en god samverkan med regionens övriga resurser och samarbetspartners.

Hör kommunens säkerhetschef Mats Kjellberg berätta om arbetet i ett färskt avsnitt av kommunens podd Bättre tillsammans.

Illustration av människor tillsammans

Relaterade nyheter

  • 5 AUG 2020
    Spridningen av coronaviruset och konsekvenserna för hälsa, välmående och ekonomi kan skapa oro som påverkar vardagen negativt. Nu har region Stockholm tagit fram ett kostnadsfritt självhjälpsprogram för den som vill lära sig att hantera...
  • 28 JUL 2020
    För att visa sitt stöd för allas värdighet hissar Upplands-Bro kommun regnbågsflaggan vecka 31 i Kungsängens och Bro centrum.
  • 16 JUL 2020
    Sedan sprängningen i Upplands-Bro den 29 juni pågår ett brett polisiärt arbete i området i tät samverkan med kommunens organisation och verksamheter. Den förstärkta polisnärvaron kommer att fortsätta en tid framöver, skriver polisen...
Upp