Vuxenutbildningen

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro är en mötesplats där människor växer och utvecklas för att vara rustade att möta en framtid där kunskaper och färdigheter är viktiga.

Med ämneskunniga, engagerade och pedagogiskt skickliga lärare erbjuds du alla förutsättningar för att lyckas med dina studier. Studierna kan anpassas enligt dina behov och förutsättningar och är kostnadsfria.

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro erbjuder möjligheter till distanstentamen, egen- och gruppstudier samt tillgång till dator och internet.

Du kan läsa mer om vårt utbud under de olika rubrikerna i menyn.

Aktuellt

Semestertid på vuxenutbildningen

Under vecka 26, 27, 28 och måndag 19 juli är det stängt i expeditionen. Det betyder att vi inte kan nås via telefon under dessa veckor. Vi har fortsatt stängt för besök. Du kan maila ärenden till oss via epost: vux@upplands-bro.se. Vi kommer att ta hand om ditt ärende så fort som möjligt.

Rapportering av betyg till betygsdatabasen

Vi rapporterar in betyg på enstaka kurser från komvux samt examen/slutbetyg till betygsdatabasen den 30 juni. Dessa betyg förs över till antagning.se om du har en aktiv anmälan där. Du kan även ladda upp dina betyg själv. Läs gärna mer om hur det fungerar på antagning.se

Ansökan till kommande period

Utbudet ligger uppe i webbansökan för kommande period.
Se våra olika periodstarter och sista ansökningsdatum under webbansökan.

Information om coronaviruset

För mer information om hur vi på vuxenutbildningen förhåller oss till coronaviruset, klicka här.

Nyheter ang coronaviruset på flera språk och enkel svenska finner du Här.

Upp