Vuxenutbildningen

Vuxenutbildningen

Foto: Marco Gustafsson

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro ska vara en mötesplats där människor växer och utvecklas för att vara rustade att möta en framtid där kunskaper och färdigheter är viktiga.

Med ämneskunniga, engagerade och pedagogiskt skickliga lärare erbjuds du alla förutsättningar för att lyckas med dina studier. Studierna kan anpassas enligt dina behov och förutsättningar och är kostnadsfria.

Du kan läsa mer om vårt utbud under de olika rubrikerna i menyn.

Aktuellt

 

Just nu får vi många frågor om när webbansökan öppnar för starten i januari. Vår ambition är att alla kurser ska finnas sökbara innan sista veckan i november. Orsaken till dröjsmålet är hög administrativ belastning.

Denna sida kommer uppdateras fortlöpande med information.

Sista ansökningsdag för externa kurser: 1 december

Sista ansökningsdag för interna kurser: 15 december

Detta innebär en kortare ansökningsperiod än vanligt och vi ber om ursäkt för detta.


Sök till Trafiklärarutbildning våren 2020-21

Nu är webbansökan för Trafiklärarutbildningen öppen.

Kontakt

Vuxenutbildningen
Tel: 08-581 693 00
E-post: vux@upplands-bro.se

Besöksadress: Kyrkvägen 6
196 30 Kungsängen

Expeditionens öppettider:

Måndag, onsdag - fredag kl.08:00-15:30

Tisdag kl.08:00-14:30

Telefontider
Måndag, onsdag - fredag kl. 08:30-15:15 
Tisdag kl. 08:00-14:30

Övriga tider hänvisar vi till vux@upplands-bro.se

Nyheter inom Vuxenutbildning

 • 26 SEP 2019
  En stor grupp statstjänstemän från olika afrikanska länder har besökt Upplands-Bro för att ta del av kommunens arbete med utbildning och aktiva jobbinsatser. Studiebesöket ingick i ett Sida-finansierat utvecklingsprogram inom området...
 • 1 FEB 2019
  Vid Gymnasie- och arbetslivsnämndens möte den 31 januari 2019 beslutade en enig nämnd att inrätta ett kvalitetspris för verksamheter inom nämndens område. Pristagare kan vara en enskild medarbetare, en verksamhet, en avdelning eller...
 • 8 NOV 2018
  Förrförra veckan uppmärksammades 50-årsjubileumet av Komvux på Stockholm Waterfront. På scenen stod bland annat Rafif Makboul, integrationschef och Tomas Stens, chef för centrum för vuxenutbildning, arbetsmarknad och näringsliv, för...
 • 3 JUL 2018
  När kommunens seminarium ”Så ökar vi innanförskapet med individen i fokus” gick av stapeln under Almedalsveckan fylldes lokalen till bredden med intresserade deltagare. 
 • 10 FEB 2017
  Vi har fått besked av myndigheten för yrkeshögskolan att ha fortsatt start på utbildningen. Vi kommer att starta nästa kurs jan/feb 2018. Exakt datum är inte klart ännu.

Kalenderhändelser inom barn & utbildning