6SEP2021

Föräldramöte 14 september

Kaffekopp

Tisdag den 14 september klockan 18.00 håller UBG föräldramöte för vårdnadshavare till elever i åk 1. På grund av pandemin kommer mötet att genomföras klassvis i olika salar.

För att hålla nere antalet deltagare så ser vi helst att endast en förälder per förälder per elev deltar. I entrén finns anslaget vilken sal respektive klass håller till i.

På mötet får ni träffa klassens mentorer och får ta del av viktig information runt era ungdomars skolgång. Mötet beräknas vara slut cirka klockan 19.00. I anslutning till mötet kommer representanter från skolans elevhälsa, studie- och yrkesvägledare samt ansvariga skolledare finnas på plats, som också är beredda på att svara på frågor. Vi bjuder på kaffe och enklare fika.

Har ni frågor inför mötet går det bra att höra av sig till respektive mentor.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar

Dan Sundblad, rektor

Upplands-Brogymnasiet

Relaterade nyheter

  • 3 DEC 2021
    Tisdagen den 1 februari bjuder vi in till ännu ett öppet hus på Upplands-Brogymnasiet mellan kl. 18 och 19.30. Välkommen att titta på våra lokaler, träffa elever och personal och ställa dina frågor på plats. Rektor Dan Sundblad håller...
  • 25 NOV 2021
    Upplands-Brogymnasiet är med på den digitala gymnasiemässan 25-27 november. Massa info i montern och du kan ställa frågor direkt i chatten till våra studie- och yrkesvägledare!
  • 23 NOV 2021
    I januari är det dags för gymnasieval för alla elever i årskurs nio. I slutet av november hålls den årliga gymnasiemässan – digitalt. I tre dagar kan du få information om över 100 skolor i Stockholms län. För mer information om Upplands-Brogymnasiet...
Upp