Aktuellt

God fortsättning! Nu har vi öppnat igen!

För att fortsätta minska risken för smittspridning även för andra infektioner som RS-viruset har vi tillsvidare ett begränsat antal besökare. Vi ber därför alla besökare att föranmäla sig samma dag via telefon eller mejl (se öppettider).

Ovaccinerade bör fortsätta vara försiktiga efter den 29 september (nyhet 2021-09-16)Alla som har symtom på covid-19 bör stanna hemma och testa sig. Rekommendationerna kring det förändras inte: Om du eller någon i familjen har blivit sjuk

Vi ber er att inte besöka Öppna förskolan om ni har feber, hosta, snuva eller ont i halsen. Efter sjukdom, avvakta två extra dagar innan ni kommer på besök för att vara säker på att inte smitta längre. Om någon i familjen har konstaterad covid-19 ber vi er att inte komma på till Öppna förskolan.

Syskon som är inskrivna i förskola eller familjedaghem kan i mån av plats få delta i Öppna förskolans verksamhet på fredagar. Övriga dagar är till för barn som inte är inskrivna i förskola eller familjedaghem.

Vi har startat upp spädbarnsmassage igen i små grupper. Nästa grupp startar i januari och det går bra att föranmäla sig om man är intresserad. Läs mer under fliken Aktiviteter.

Kalendarium i Bro Vårterminen 2022

13/1

Utflykt till Ängsjö, se veckoschema...

28/1

Öppna förskolan c/o Kulturhuset bjuder in till minidisco för alla barn mellan 1-5 år!

Discomusiken sköts av Choco Canel, som tidigare har fyllt salonger, discon och klubbar med taktfast musik för både landets äldre och yngre publik. Sätt på dig din snyggaste outfit så ses vi på dansgolvet, barnen kommer även att få möjlighet att göra sitt eget discopyssel!

Ålder: Barn 1-5 år

Pris: Fri entré men för att följa restriktionerna behöver du boka din plats i förväg

Plats: Florasalen i Bro Dagcentral, Bro

Mer information och biljetter hittar du här: https://kultur.upplands-bro.se/.../minidisco-med-dj-choco...

11/2

Vibb: Öppna Förskolan c/o Kulturhuset

Vibes, vibbar och vibrationer. Upplev en vibration av stämningar när rörelse, rum och ljud lekfullt samspelar i dansföreställningen Vibb – för de yngre barnen och deras nära vuxna! En Vibration i rummet, inom och mellan kroppar.

Tid: 09:30-10:05 & 10:45-11:20

Ålder: Familjeföreställning, barn 1-5 år

Pris: Fri Entré

Plats: Stora Scenen, Kulturhuset i Kungsängen

Mer information och biljetter hittar du här: https://kultur.upplands-bro.se/evenemang/dans-vibb-med-oppna-forskolan.html?i=1Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp