Öppna förskolor

Öppna förskolan erbjuder förskoleverksamhet som riktar sig till föräldrar med barn mellan 0-5 år. Öppna förskolan är också en träffpunkt för föräldrar eller andra vuxna som har ansvar för medföljande barn.

Under Corona-pandemin erbjuder vi enbart uteverksamhet alla vardagar!

Till Öppna förskolan är du välkommen med dina barn 0-5 år för en stunds trevlig samvaro med andra föräldrar och barn. Här arbetar utbildade förskollärare som kan ge råd och stöd i ditt föräldraskap och information om andra kommunala verksamheter . Verksamheten är avgiftsfri och utformas efter besökarnas intressen och behov.

Du kan ta med lunch eller mellanmål och vi säljer kaffe/te till självkostnadspris.

Våra verksamheter är Grön Flaggcertifierade vilket betyder att vi tar ansvar för miljön och arbetar på ett hållbart sätt.

Upplands-Bro kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi efterlyser finska småbarnsfamiljer som vill vara med och hitta på roliga saker att göra med barnen. Vårt mål är att bevara och föra det finska språket och kulturen vidare till barnen.

I vår föräldrasamverkan (öppna förskolan, BVC och Bryggan) ger vi stöd till dig som förälder. Vi har bland annat föräldragrupper som du anmäler dig till via BVC.

Vi erbjuder även föräldraskapsprogrammet Trygghetscirkeln, ett relationsbaserat program i grupp för föräldrar med barn i åldern 0-6 år. För mer info. kontakta Öppna förskolorna.

Välkommen till oss!

Text

Kontakt

Enhetschef
Inés Rivera
Tel: 08- 581 691 01
E-post: ines.rivera@upplands-bro.se

Öppna förskolan i Bro
Tel: 08-581 690 57
Blomstervägen 13B, Bro
E-post: oppnaforskolan.bro@upplands-bro.se

Öppna förskolan i Kungsängen
Tel: 08-581 690 18
Bergvägen 28, Kungsängen
E-post: oppnaforskolan.kungsangen@upplands-bro.se

Följ oss på facebook!

Upp