Öppna förskolor

Välkomna till våra Öppna Förskolor i Bro och Kungsängen!

Till Öppna förskolan är du välkommen med dina barn 0-5 år, som inte är inskrivna i förskoleverksamhet, för en stunds trevlig samvaro med andra föräldrar och barn. Här arbetar utbildade förskollärare som kan ge råd och stöd i ditt föräldraskap samt information om andra kommunala verksamheter. Verksamheten är avgiftsfri och utformas efter besökarnas intressen och behov.

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner om att förebygga smittspridning av covid-19 på förskolor och skolor.Den tillfälliga pandemilagen att gälla till den sista januari 2022. Personer som inte är fullvaccinerade har ett eget ansvar för att hålla avstånd och särskilt undvika större folksamlingar och nära kontakt med personer i riskgrupp. Alla enskilda har därutöver ett individuellt ansvar för att stanna hemma vid minsta misstanke om covid-19 för att förhindra spridning av covid-19.

Vi ber er att ej besöka Öppna förskolan om ni har feber, hosta, snuva, ont i halsen. Efter sjukdom, avvakta två extra dagar innan ni kommer på besök. Då smittar ni inte andra. Har någon i familjen konstaterad Covidsjuka eller annan smittosam infektion ber vi er att ej komma på besök.

Syskon som är inskrivna i förskola/familjedaghem kan få delta i Öppna förskolornas verksamheter på Fredagar. Övriga dagar är till för barn som inte är inskrivna i förskola/familjedaghem.

Våra verksamheter är Grön Flaggcertifierade vilket betyder att vi tar ansvar för miljön och arbetar på ett hållbart sätt.

Öppna förskolorna är en del av Familjecentralen i Upplands-Bro. Familjecentralen består av BVC (barnhälsovården), Barnmorske-mottagningen och Bryggan (familjebehandlare) Vi erbjuder bland annat föräldragrupper som du anmäler dig till via BVC.

Kontakt

Öppna förskolan i Bro
Tel: 08-581 690 57
Blomstervägen 13B, Bro
E-post: oppnaforskolan.bro@upplands-bro.se

Öppna förskolan i Kungsängen
Tel: 08-581 690 18
Bergvägen 28, Kungsängen
E-post: oppnaforskolan.kungsangen@upplands-bro.se

Följ oss på facebook!

Enhetschef
Inés Rivera
Tel: 08- 581 691 01
E-post: ines.rivera@upplands-bro.se

Upp