Upplands-Bro kommun

Hej, vad vill du ha hjälp med idag?

Visa tips för mig som är...

Senaste nyheterna

2 decRapport från kommunstyrelsemötet 30 november

I filmen sammanfattar kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) de viktigaste besluten på det senaste kommunstyrelsemötet.

1 decNytt intentionsavtal om nationellt fotbollscenter mellan Svenska Fotbollförbundet och Upplands-Bro kommun

Kommunstyrelsen i Upplands-Bro har beslutat om att ingå ett nytt intentionsavtal med Svenska Fotbollförbundet om etablering av ett nationellt fotbollscenter i kommunen. Ett nav för svensk fotbolls spelarutveckling och utbildningssatsningar kommer att stärka både de svenska landslagen och det lokala...

1 decFokus i kommunplan 2023: Service och medborgarnytta

På onsdagen 30 november sammanträdde kommunstyrelsen och har nu lämnat förslag på kommunplan, det vill säga budgetplan, för kommunfullmäktige att besluta om 14 december. Upplands-Bro ska vara en kommun där medborgarintresset alltid går först.

30 novNu öppnar Lillsjö friluftsgård

Efter förseningar på grund av vattenläckor i samband med bygget är nu äntligen Lillsjö friluftsgård öppen för allmänheten. Här finns värmestuga, omklädningsrum samt en bokningsbar möteslokal för föreningar och företag. I januari 2023 öppnar även kaféet för gäster.

28 novFototävling – din bild kan pryda Bro centrum!

Gillar du att fotografera din omgivning? Har du tagit fina bilder i och kring Bro? Nu kan du delta i en fototävling där vinnarbilderna sätts upp i Bro Centrum. Tävlingen arrangeras av Upplands-Bro kommun i samarbete med Bro Utveckling.

Evenemang

 1. 16 nov-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 06 dec-
  Boka plats

  Fri entré

  Spelstudio by King med Hello World!

 3. 06 dec-

  Fri entré

  Vinterkonsert med Kulturskolan

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Var med och påverka!

Upplands-Bro utvecklas. För dig.

Upplands-Bro ska växa hållbart. Befolkningen ökar med ungefär två procent varje år och vi utvecklar kommunen för att möta framtidens behov. Här har vi samlat planer och pågående byggprojekt, så att du kan ta del av hur Upplands-Bro utvecklas.

Till Upplands-Bro utvecklas

Ett starkt och aktivt näringsliv.

Som företagare i Upplands-Bro är du en viktig samhällsaktör. Delta i våra lokala nätverk och bidra till en hållbar utveckling i Upplands-Bro.

Till Företagare och näringsliv
Visit Upplands-Bro

Skapa minnen i Upplands-Bro

Skärgårdsidyll och svalkande sjösbris. Vidsträckta åkrar med stilla betande djur. Upptäck naturen till fots eller på cykel, eller upplev en enklare tillvaro på campingtur med hela familjen. Oavsett vem du är finns det nya minnen att skapa i Upplands-Bro.

Besök visitupplandsbro.com