Ekonomisk hjälp och stöd

Foto: mostphotos.com

Om din privatekonomi är trasslig eller om du har skulder som du inte klarar av, kan du få ekonomisk rådgivning och hjälp att ansöka om skuldsanering. Klarar du inte av att försörja dig och har uttömt alla möjligheter att klara din försörjning, kan du ha rätt att få ekonomiskt bistånd enligt socialtjänstlagen.

Söker du akut hjälp

Kontakt

Kontaktcenter
Tel: 08-581 690 00
E-post: kommun@upplands-bro.se
Forum: Kontaktcenters forum

Välkomna på ett samtal om kommunens arbete inom området integration

Upplands Bro kommun har ett pågående arbete för att öka delaktigheten för de klienter som finns i våra verksamheter. Vi vill föra en dialog med er för att kunna förbättra vår verksamhet. Era åsikter är viktiga för oss för att vi ska kunna få en så god verksamhet som möjligt.

Vi vill träffa dig för att tala om kommunens verksamhet inom integrations-området. Samtalet kommer att rikta in sig på två teman: delaktighet och stödet som vi ger. Samtalet leds av Stina Forsberg och Lena Bergström som arbetar på socialkontorets avdelning för kvalitet och verksamhetsstöd.

Inbjudan går ut till alla som har insatser inom kommunens verksamhet för integration. Det innebär att du kommer att träffa andra som har insatser och att de kommer att veta att du har insatser inom kommunens verksamhet för integration.

Samtalet sker på svenska.

Vi kommer att vara i Florasalen i Bro centrum.

Vi ses torsdagen den 22 februari klockan 17.00 - 19.00.

Du behöver inte anmäla dig men om du vill ställa frågor kan du kontakta Stina Forsberg eller Lena Bergström via kontaktcenter 08-581 690 00.

Vi bjuder på fika.

Välkomna

Nyheter inom Ekonomisk hjälp och stöd

  • 8 SEP 2017
    Här är mannen som kan ge dig vägledning under ditt besök på kommunhuset i Kungsängen. Dler Baker Sharif är en berest man som talar fyra olika språk och ständigt håller sig uppdaterad med vad som händer i omvärlden. Han har lång erfarenhet...

Kalenderhändelser inom stöd & omsorg