Barn, ungdom och familj

Foto: mostphotos.com

I Upplands-Bro kommun vi vill att barn och unga ska växa upp under trygga levnadsförhållanden. Vi finns för dig som är barn eller ungdom och behöver stöd eller skydd, vi kan även ge stöd till dig som känner dig osäker som förälder.

Om du behöver stöd eller råd i frågor som rör dig eller din familj är du välkommen att kontakta socialkontoret i kommunen.

Välkomna på ett samtal om kommunens arbete inom området barn som behöver stöd

Upplands Bro kommun har ett pågående arbete för att öka delaktigheten för de klienter som finns i våra verksamheter. Vi vill föra en dialog med er för att kunna förbättra vår verksamhet. Era åsikter är viktiga för oss för att vi ska kunna få en så god verksamhet som möjligt.

Vi vill prata med er som är föräldrar till barn som har insatser inom social-tjänsten. Samtalet kommer att rikta in sig på två teman: delaktighet och tillgänglighet. Samtalet leds av Stina Forsberg och Lena Bergström som arbetar på socialkontorets avdelning för kvalitet och verksamhetsstöd.

Inbjudan går ut till alla som har insatser inom kommunens verksamhet för barn som behöver stöd. Det innebär att du kommer att träffa andra som har insatser och att de kommer att veta att du har insatser inom kommunens verksamhet för barn som behöver stöd.

Vi kommer att vara i Dävensö-rummet i Kulturhuset, Kungsängen. Ni kan vänta i caféet i Kulturhuset så kommer vi och hämtar er.

Vi ses torsdagen den 26 april klockan 17.00 - 19.00.

Du behöver inte anmäla dig men om du vill ställa frågor kan du kontakta Stina Forsberg eller Lena Bergström genom att ringa till Kontaktcenter på 08-581 690 00 .

Vi bjuder på fika.

Välkomna

Söker du akut hjälp

Kontakt

Kontaktcenter
Tel: 08-581 690 00
E-post: kommun@upplands-bro.se
Forum: Kontaktcenters forum

Nyheter inom Barn, ungdom och familj

Kalenderhändelser inom stöd & omsorg