Startsida – Upplands-Bro

Konferens

Almare Stäket Konferens

Almare Stäket är en anrik konferensanläggning bara ett stenkast från Mälaren. Här skräddarsyr man konferenslösningar för varje grupp, endast ett sällskap åt gången kan besöka anläggningen. På gården finns ett 90-tal ridhästar, man arrangerar and- och råddjursjakt och vinprovningar, matlagning i köket, musikkvällar i salongen och mycket annat.

Läs mer om Almare Stäket Konferens härlänk till annan webbplats

Gällöfsta Utbildning & Konferens

En mötesplats där anrik herrgård möter moderna konferensmiljöer. Här finns lantlig miljö nära storstan, matupplevelser från en säsongsanpassad meny och ett tvättäkta spöke. Många känner av godsägare Bång som sägs gå igen i 1700-talsbyggnaden. På Gällöfsta har man dessutom haft miljöarbetet högt upp på agendan långt innan andra konferensgårdar.

Läs mer om Gällöfsta Utbildning & Konferens härlänk till annan webbplats

Håtuna Stenhus

Huvudbyggnaden är uppförd 1809 på en grund från 1600-talet. Här finns både lång historia och moderna bekvämligheter och teknik. Bara ett sällskap åt gången tas emot på Håtuna Stenhus, och ofta kombineras konferens och möten med vinprovning av högsta klass.

Läs mer om Håtuna Stenhus härlänk till annan webbplats

Ladan Öråker

Ladan erbjuder frukost, lunch och eftermiddagsfika för grupper upp till 30 personer i en härlig miljö med utsikt över öppna fält, hagar med hästar och härliga ljud från husdjur som höns, getter och får. Utomhus eller inomhus beroende på väder och vind. Ladan använder sig enbart av ekologiska råvaror och så mycket som möjligt av det som produceras på gården.

Ladan är idag ett mycket popluärt utflyktsmål för alla åldrar. Här finns café med hembakat och dagsfärskt, keramikverkstad, antikaffär, secondhandkläder för barn och vuxna och flera mindre butiker med stort fokus på hantverk, design och återvinning. Försäljning av honung, äppelmust, olivolja och grönsaker efter säsong i Ladans Skafferi.

Läs mer om Ladan Öråker härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lejondals Slott

Det här är en konferensgård som har det uttalade målet att deras gäster efter vistelsen ska bidra till att nå sina företags mål och öka tillväxten. Här finns ett prisbelönt kök där grupper själva kan få lära sig kulinariska knep. Det finns också möjlighet att delta i jakt i närliggande skogar eller fiska kräftor i Lejondalssjön precis nedanför slottet.

Läs mer om Lejondals Slott härlänk till annan webbplats

Soldathemmet vid Livgardet

I soldathemmet vid LIvgardet i Kungsängen finns konferens- och grupprum för mindre sällskap. Här finns också restaurang, cafeteria och familjeaktiviteter, från början avsedda för soldaternas familjer men numera öppna för allmänheten.

Läs mer om Soldathemmet vid Livgardet härlänk till annan webbplats

Tammsvik Konferens & Herrgård

Konferensanläggningen ligger naturskönt vid Mälarens strand och kan ta emot små sällskap eller flera hundra personer. Dessutom är både hundar och katter välkomna här! Huvudbyggnaden uppfördes 1921 som imponerande privatbostad åt familjen Tamm, vilka dock flyttade redan efter ett par år. Vissa säger att det var spöket ”Svarte Riddaren” som fick dem att lämna sin vackra bostad.

Läs mer om Tammsviks Konferens & Herrgård härlänk till annan webbplats

Thoresta Herrgård

På konferenshotellet Thoresta finns vacker omgivning och ett fantastiskt kök. Här tar man emot små och stora grupper för evenemang och möten. Skräddarsydda mötesupplägg erbjuder till exempel matlagningskurs eller golf, inom tio minuters bilfärd finns tre golfbanor!

Läs mer om Thoresta herrgård härlänk till annan webbplats

Villa Aske

På Villa Aske förenas klassisk italiensk arkitektur med vacker svensk natur. Här arrangeras möten, kick-off och konferenser med passande aktiviteter och i det prisbelönta köket serveras en medelhavsmeny med egen ekologisk olivolja.

Läs mer om Villa Aske härlänk till annan webbplats


Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-05-11

Kontakt

Telefon: 08-581 690 00 E-post: kommun@upplands-bro.se Besöksadress: Furuhällsplan 1, Kungsängen Postadress: Upplands-Bro kommun,196 81 Kungsängen Om webbplatsen

Kontakt

Telefon: 08-581 690 00       

e-post: kommun@upplands-bro.se 

besöksadress: Furuhällsplan 1, Kungsängen, postadress: Upplands-Bro kommun,196 81 Kungsängen