15JUN2018

Badringen - besök alla sköna badplatser i Upplands-Bro

Maxa badandet i sommar! Besök minst fem badplatser i Upplands-Bro och få tre gratisbad i Bro simhall i höst.

Stämpla ditt kort vid badkontrollen vid Gröna Udden. Foto: Helena Hjellström

Anta utmaningen från Upplands-Bro kommun och gör den här sommaren till din bästa badsommar. Hämta ett badkort i kontaktcenter i kommunhuset i Kungsängen eller i Brohuset. Åk till minst fem av de här badplatserna i Upplands-Bro: Gröna Udden, Lillsjöbadet, Hällkana, Frölunda, Stigstorp, Björknäs och Vallbyvik.

På varje badplats har kommunen satt upp en orienteringskontroll och det är där du ska klippa/stämpla ditt kort. Håll utkik efter en skylt som ser ut som på bilden ovan.

Vill du berätta för kompisen eller mamma och pappa var badplatserna ligger? Kolla på www.upplands-bro.se/badplatser!

När du har besökt minst fem av badplatserna – och badat riktigt mycket – kan du lämna in kortet till kontaktcenter i Kungsängen eller i Brohuset och i utbyte få badbiljetter till simhallen i utbyte.

Regler

Från och med tisdagen den 19 juni kan du hämta ditt klippkort/stämpelkort i kontaktcentret i kommunhuset i Kungsängen eller i Brohuset. När kontaktcentret i Bro är sommarstängt 2 juli-13 augusti kan du istället hämta stämpelkorten på biblioteket i Brohuset (öppet tisdagar och torsdagar). Från och med den 20 augusti kan du lämna in ditt klippkort med minst fem stämplar till kontaktcenter. I utbyte får du tre badbiljetter till Bro simhall som kan användas 31 augusti 2018-30 april 2019. För att delta ska du eller någon av dina föräldrar vara bosatt i kommunen. Alla åldrar är välkomna! Ett stämpelkort per person gäller både när du hämtar kortet och lämnar in det.

Lycka till med badandet!

Badtips

Det går en kostnadsfri badbuss från Bro centrum till Lillsjöns badplats alla vardagar 18 juni-17 augusti. Den går från Bro Centrum klockan 11 och alla åldrar kan åka med.

Stämpelkorten som du kan hämta i kontaktcenter i Kungsängen och Brohuset.

Stämpelkorten hämtar du i kontaktcenter i Kungsängen och Brohuset.

Relaterade nyheter

  • 6 JUL 2018
    Missade du Historisk mosaik, en storslagen föreställning om Upplands-Bros brokiga historia som gavs i Kulturhuset i Kungsängen den 23 maj? Nu kan du läsa lokalprofilen Börje Sandéns manus med massor av spännande berättelser om lo...
  • 29 JUN 2018
    Vi önskar alla boende och besökare i Upplands-Bro en trevlig sommar och passar på att informera om öppettider för biblioteket, simhallen, kretsloppscentralerna etc.
  • 27 JUN 2018
    Nu kommer det in många klagomål på lösspringande hundar och nedskräpning på badplatserna. Här kommer en påminnelse om vad som gäller på kommunens badplatser.