7MAJ2018

Ansök till Yrkesförarutbildningen

Yrkesförarutbildningen är en yrkesutbildning på gymnasienivå som ger dig kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som yrkesförare inom godstrafik.

I utbildningen ingår praktik som är fördelad under utbildningstiden.

I utbildningen ingår praktik som är fördelad under utbildningstiden. Utbildningen genomförs i samarbete med branschens företag; både stora koncerner inom transportsektorn, som mindre åkerier. Denna samverkan borgar för att du som studerande får en aktuell, högkvalitativ och arbetslivsanpassad utbildning.

Nästa utbildning planeras starta i augusti 2018 och pågår under 30 veckor.

Ansök till utbildningen senast den 10 juni i webbansökan.

För mer information om behörighet och kursplan.

Relaterade nyheter

  • 31 AUG 2018
    Hur skapar vi ett tryggare och ännu bättre näringslivsklimat i kommunen? Det och mycket annat diskuterades under näringslivsfrukosten för kommunens företagare den 28 augusti.
  • 7 AUG 2018
    Nyfiken på vad din egen kommun har att erbjuda? Hoppa på kommunens fortsatta guidade turistbuss och upplev kommunens sevärdheter och smultronställen på ett nytt och annorlunda sätt. Den 20 oktober åker vi till Glasbolaget, Bro Park,...
  • 26 JUN 2018
    Funderar du på att starta eget företag? Eller har du nyligen tagit klivet och blivit egen företagare? I så fall kan Nyföretagarcentrum vara något för dig.