7MAJ2018

Ansök till Yrkesförarutbildningen

Yrkesförarutbildningen är en yrkesutbildning på gymnasienivå som ger dig kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som yrkesförare inom godstrafik.

I utbildningen ingår praktik som är fördelad under utbildningstiden.

I utbildningen ingår praktik som är fördelad under utbildningstiden. Utbildningen genomförs i samarbete med branschens företag; både stora koncerner inom transportsektorn, som mindre åkerier. Denna samverkan borgar för att du som studerande får en aktuell, högkvalitativ och arbetslivsanpassad utbildning.

Nästa utbildning planeras starta i augusti 2018 och pågår under 30 veckor.

Ansök till utbildningen senast den 10 juni i webbansökan.

För mer information om behörighet och kursplan.

Relaterade nyheter

  • 15 MAJ 2018
    Företagen tycker att företagsklimatet i Upplands-Bro är bra. Upplands-Bro kommun får det sammanlagda betyget 4,03/6 i Svenskt Näringslivs enkätundersökning om företagsklimatet i Sverige. Endast Solna kommun är bättre i Stockholms...
  • 7 MAJ 2018
    Sortiment, låga priser och snabba leveranser. Det är tre nyckelord för att bli en framgångsrik e-handlare, enligt Urban Lindstedt, journalist, författare och föreläsare inom e-handel.
  • 3 MAJ 2018
    Svaren från kommunens årliga serviceundersökning visar att företagare i Upplands-Bro anser att kommunens service håller en hög nivå. Nöjd-kund-index (NKI) ligger på 75, på en skala 0–100, vilket placerar Upplands-Bro som bästa kommun...