25APR2018

Dags att anmäla till sommarsimskola

Upplands-Bro kommun bjuder liksom tidigare år in barn och ungdomar till sommarsimskola i Bro simhall. I år prioriteras barn i årskurs 2 och äldre. Yngre barn är välkomna med sin ansökan och blir antagna i mån av plats

Foto: Mostphotos

Sommarsimskolan kommer att hållas den 15–29 juni, på vardagar, midsommarafton borträknad. Varje lektionspass omfattar 45 minuter, det är 10 lektionstillfällen och anmälda barn kommer att delas in i grupper efter angiven simkunnighet. I nybörjargrupperna kommer vi att ta emot max fem barn per simlärare. Skicka in anmälan senast den 25 maj. Ju tidigare din anmälan kommit in desto större är chansen att du får dina önskemål tillgodosedda.

Deltagaravgiften är 590 kronor per barn. Debitering sker i samband med utskick av kallelsen i slutet av maj. Avgiften ska vara simhallen tillhanda senast den 10 juni.


Relaterade nyheter

  • 6 JUL 2018
    Missade du Historisk mosaik, en storslagen föreställning om Upplands-Bros brokiga historia som gavs i Kulturhuset i Kungsängen den 23 maj? Nu kan du läsa lokalprofilen Börje Sandéns manus med massor av spännande berättelser om lo...
  • 29 JUN 2018
    Vi önskar alla boende och besökare i Upplands-Bro en trevlig sommar och passar på att informera om öppettider för biblioteket, simhallen, kretsloppscentralerna etc.
  • 27 JUN 2018
    Nu kommer det in många klagomål på lösspringande hundar och nedskräpning på badplatserna. Här kommer en påminnelse om vad som gäller på kommunens badplatser.