10OKT2017

Nya öppettider och passerkort på kommunens kretsloppscentraler

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. Det innebär utökade öppettider och nya rutiner för dig som slänger skräp.

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. (Foto: Mostphotos)

 

Öppettider baserade på besöksmönster

I samband med att kommunen tar över driften av kretsloppscentralerna justeras också öppettiderna. De nya utökade öppettiderna baseras på besöksmönster.

Nytt passersystem - privatperson

Kretsloppscentralerna kommer också få ett nytt passersystem. Det nya systemet består av en terminal och vägbom. Som privatperson öppnar du bommen med hjälp av ditt körkort.

Nya öppettider och rutiner

Nytt passersystem - företagare

Som företagare behöver du ett företagskort för att använda kretsloppscentralerna. Du ansöker om ditt företagskort via länken nedan.

Ansök om företagarkort

Relaterade nyheter

  • 17 AUG 2017
    Din överblivna fallfrukt kan bli biogas om du lämnar in frukten i någon av kommunens kretsloppscentraler. Det finns särskilda containrar avsedda för fallfrukt uppställda i centralerna i Brunna och Skällsta.
  • 3 AUG 2017
    Under lördagen den 12 augusti kan du passa på att kostnadsfritt lämna ditt farliga avfall och mindre elektronik i en särskild mobil insamling från Ragn-Sells. Insamlingsbilen kommer att finnas på följande platser och tider: Bro centrum,...
  • 17 JUL 2017
    I Upplands-Bro kommun finns nu en färdig fördjupad översiktsplan för kommunens landsbygd. Landsbygdsplanen antogs av Kommunfullmäktige den 14 juni 2017, med vissa mindre justeringar, och har nu vunnit laga kraft.