10OKT2017

Nya öppettider och passerkort på kommunens kretsloppscentraler

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. Det innebär utökade öppettider och nya rutiner för dig som slänger skräp.

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. (Foto: Mostphotos)

 

Öppettider baserade på besöksmönster

I samband med att kommunen tar över driften av kretsloppscentralerna justeras också öppettiderna. De nya utökade öppettiderna baseras på besöksmönster.

Nytt passersystem - privatperson

Kretsloppscentralerna kommer också få ett nytt passersystem. Det nya systemet består av en terminal och vägbom. Som privatperson öppnar du bommen med hjälp av ditt körkort.

Nya öppettider och rutiner

Nytt passersystem - företagare

Som företagare behöver du ett företagskort för att använda kretsloppscentralerna. Du ansöker om ditt företagskort via länken nedan.

Ansök om företagarkort

Relaterade nyheter

  • 10 SEP 2018
    En ny detaljplan och utbyggnad av vatten och avlopp är på gång för Ådö skog. Båda projekten är beroende av Lantmäteriets fastighetsbestämning för att säkerställa fastighetsgränserna.
  • 31 AUG 2018
    Nu är den nya biogasanläggningen vid Högbytorp invigd och i drift. Totalt kan 80 000 ton matavfall per år tas emot och omvandlas till biogas.
  • 21 AUG 2018
    Din överblivna fallfrukt kan bli biogas om du lämnar in frukten i någon av kommunens kretsloppscentraler. Det finns särskilda containrar avsedda för fallfrukt uppställda i centralerna i Brunna och Skällsta.