10OKT2017

Nya öppettider och passerkort på kommunens kretsloppscentraler

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. Det innebär utökade öppettider och nya rutiner för dig som slänger skräp.

Den 16 oktober tar kommunen över driften av kretsloppscentralerna i Brunna och Skällsta. (Foto: Mostphotos)

 

Öppettider baserade på besöksmönster

I samband med att kommunen tar över driften av kretsloppscentralerna justeras också öppettiderna. De nya utökade öppettiderna baseras på besöksmönster.

Nytt passersystem - privatperson

Kretsloppscentralerna kommer också få ett nytt passersystem. Det nya systemet består av en terminal och vägbom. Som privatperson öppnar du bommen med hjälp av ditt körkort.

Nya öppettider och rutiner

Nytt passersystem - företagare

Som företagare behöver du ett företagskort för att använda kretsloppscentralerna. Du ansöker om ditt företagskort via länken nedan.

Ansök om företagarkort

Relaterade nyheter

  • 16 MAJ 2018
    Under vecka 24 erbjuder kommunen tvättning av ditt sopkärl. Tvättningen kostar 150 kronor och genomförs av en bil som kommer hem till dig och tvättar ditt kärl.
  • 3 APR 2018
    Det är invånarna själva som har bestämt hur Kungsängens nya torg ska se ut. Nu sätter bygget med det nya torget igång och enligt den preliminära tidsplanen ska det nya torget vara färdigt våren 2019.
  • 26 MAR 2018
    Lördagen den 24 mars uppmärksammades Earth Hour världen över. Mellan klockan 20.30 och 21.30 uppmanades människor att släcka belysning för att uppmärksamma klimatfrågan.