9MAR2017

Ny SFI-kurs

Nu startar en flex-kurs i SFI C och D. Du som inte kan vara på skolan så ofta för att du t.ex. arbetar, men ändå vill gå på SFI kan söka till den nya flex-kursen.

Du arbetar mycket hemma själv med hjälp av en dator, Ipad eller telefon. Det är lektioner onsdag förmiddag och fredag förmiddag. Du kan välja att komma till skolan en gång i veckan, i en timme eller stanna hela lektionerna båda dagarna. På lektionerna arbetar du med olika övningar, gör kapiteltester och tränar dig i att tala svenska. Kurserna avslutas med ett nationellt prov och betyg i kursen.

Välkommen att kontakta Jenny Kalhori vid frågor.

E-post: jenny.kalhori@upplands-bro.se

Ansök via webbansökan.

Lektioner:

Onsdagar 8.15 – 11.30 Sal 6
Fredagar 8.15 – 11.10 Sal 6

Relaterade nyheter

  • 23 OKT 2017
    Miljögifter sprids från vardagsprodukter såsom leksaker, möbler, golv och kläder. Barn i förskoleverksamhet är särskilt känsliga då de vistas lång tid i den miljön. Därför har Upplands-Bro kommun under flera år arbetet för att skapa...
  • 19 OKT 2017
    Den 24 oktober är det halv studiedag på vuxenutbildningen - alltså inga lektioner på eftermiddagen, men förmidags- och kvällslektionerna hålls som vanligt.
  • 11 OKT 2017
    Vi har platser kvar till kurser inom Vuxenutbildningen som startar den 16 oktober. Webbansökan är öppen för sena ansökningar och det är först till kvar som gäller.