9MAR2017

Ny SFI-kurs

Nu startar en flex-kurs i SFI C och D. Du som inte kan vara på skolan så ofta för att du t.ex. arbetar, men ändå vill gå på SFI kan söka till den nya flex-kursen.

Du arbetar mycket hemma själv med hjälp av en dator, Ipad eller telefon. Det är lektioner onsdag förmiddag och fredag förmiddag. Du kan välja att komma till skolan en gång i veckan, i en timme eller stanna hela lektionerna båda dagarna. På lektionerna arbetar du med olika övningar, gör kapiteltester och tränar dig i att tala svenska. Kurserna avslutas med ett nationellt prov och betyg i kursen.

Välkommen att kontakta Jenny Kalhori vid frågor.

E-post: jenny.kalhori@upplands-bro.se

Ansök via webbansökan.

Lektioner:

Onsdagar 8.15 – 11.30 Sal 6
Fredagar 8.15 – 11.10 Sal 6

Relaterade nyheter

  • 19 SEP 2017
    Under drygt 18 månader har Hagnässkolan renoverats och byggts om för att erbjuda elever och lärare en bättre studie- och arbetsmiljö. Efter att ha haft undervisning i funktionella paviljonger har nu elever och lärare sedan höstterminens...
  • 19 SEP 2017
    Nu kan du logga in i webbansökan för att se ditt antagningsbesked för kurser/yrkesutbildningar på annan ort! Du kan se din status i webbansökan under 'min studieplan'.
  • 5 MAJ 2017
    I den senaste prognosen för 2017 uppvisar utbildningsnämnden ett underskott. Utbildningskontoret arbetar intensivt med att ta fram åtgärder för att minska underskottet. Till utbildningsnämndens sammanträde i maj kommer prognos för...