Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Trivselföreskrifter

LEK OCH TRIVSEL

Vårt motto är att du som badgäst ska vara mer nöjd när du går hem än när du kom!

Hos oss kommer man för att leka, plaska, simma och ha roligt. För att kunna ha roligt måste alla kunna trivas och därför tillåter vi inte ”publik” i badet.

Vi vill att det ska kännas bekvämt och naturligt att gå i badkläder utan att bli uttittad av fullt påklädda personer. Därför byter alla besökare om till rena badkläder eller liknande och alla betalar en entréavgift hos oss.


HÄNSYN OCH ANSVAR

Att komma till Bro simhall ska vara trevligt, inte bara för dig, utan också för alla andra!

För att alla ska kunna trivas är det viktigt att visa hänsyn till andra badande och att ta ansvar för sig själv och för sina medföljande barn under hela vistelsen.

Med hänsyn för alla våra badande och för att tydliggöra ansvaret hos vuxna med medföljande barn, tillåter vi inga mobiltelefoner, datorer, surfplattor, kameror eller liknande i badet.


RENT OCH FRÄSCHT

Ren innan bad är ett krav innan du badar i våra bassänger!

Innan bad måste du tvätta dig helt utan kläder med tvål och schampo. Säkert vill inte heller du bada i någon annans smuts, hudavlagringar eller rester från otvättat hår?!

Alla måste bära badkläder avsedda för bad.

Användande av alla typer av underkläder i badet är förbjudet.

Har du ett barn som inte är blöjfritt dag och natt måste du ha en godkänd babysimbyxa som sitter tajt runt mage och lår.


TRYGGT OCH SÄKERT

Följ alltid skriftliga säkerhetsanvisningar och instruktioner från personalen!

Barn under 12 år får endast bada med badande/ombytt och simkunnig vuxen (18 år).

Med ”Grönt kort” kan barn mellan 10-11 år komma utan vuxet sällskap.

Max fyra barn under 12 år tillåts per vuxen medföljande.

Person utan sällskap av vuxen, som har fyllt 12 år, ska kunna simma 25 m och kunna tillgodogöra sig gällande trivselregler.

Bro simhall har inga badvakter, men alltid personal på plats. Bad sker alltid på eget ansvar och vuxna ansvarar alltid för medföljande barn. All personal i simhallen är utbildade i vattenlivräddning, hjärt- och lungräddning samt första hjälpen.

Förseelse mot trivselreglerna, som är ägnat att störa eller väcka förargelse hos andra, leder till avvisande från anläggningen utan återbetalning av inträdesbiljett.Kontakt

Reception
08-581 690 99

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-12-13