Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Upplev Upplands-Bro

Upplands-Bro kommun har mycket att erbjuda dig, oavsett om du redan bor här, besöker kommunen regelbundet eller för första gången. Det finns något nytt att upptäcka i kommunen och här kan du få tips på på vad.

Om kommunen

Upplands-Bro ligger i hjärtat av Mälardalen och är en av Storstockholms naturskönaste kommuner. Här hittar du 13 mil Mälarstränder och en skärgård med närmare 50 öar. I det vänliga, omväxlande och lättillgängliga landskapet har du rika möjligheter till en aktiv fritid. Här möts en rik, mångtusenårig historia med en spännande framtidsutveckling.

Bo, arbeta i och upplev Upplands-Bro

I Upplands-Bro suddas gränserna mellan boende, arbete och fritid ut. Här flyter de olika delarna naturligt ihop. På en halvtimme kan du som bor här byta ut den fridfulla, lantliga idyllen mot pulserande storstadsliv mitt i Stockholms city. Det växande näringslivet gör att allt färre av kommunens drygt 24 500 invånare behöver pendla från kommunen för att förvärvsarbeta. Upplands-Bro satsar med stort allvar på att förbättra näringslivsvillkoren och locka nya företag.

Bibliotek hittar du i såväl Kungsängen som i Bro, liksom sporthallar och idrottsplatser. Den fräscha simhallen med upplevelsebad ligger i Bro och den moderna idrottsplatsen finns i Kungsängen. Året kantas av olika sorters evenemang och ett brett föreningsliv erbjuder aktiviteter för alla intressen och åldrar.

Välkommen till Upplands-Bro!

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-04-22