Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Dina kollegor

Möt några av våra stolta medarbetare.

Marcus Sköld

Marcus Sköld, kundcentermedarbetare

Marcus Sköld från Mariestad, är civilingenjör från Åbo Akademi och pluggade kemiteknik i Karlstad och Åbo innan kärleken förde honom till Upplands-Bro. Sedan 2005 har han jobbat i kommunen, inom äldreomsorgen och skolan, innan han för två år sedan fick jobb i kommunens nystartade kundcenter.

– Det lät som ett kul och omväxlande arbete med många olika inslag och även med kundkontakt.

I sitt jobb hjälper han kunder på olika sätt, via telefon, e-post och sociala medier men även över disk i kommunhusets reception. Han är även kundcenters kontaktperson gentemot näringslivsstaben och bygg- och miljöavdelningen. Som sådan fungerar han som en länk dem emellan, i båda riktningarna.

– Jag har ett variationsrikt arbete med mycket kundkontakt. I kundcenter är vi nära medborgarna och arbetar med frågor som betyder mycket för dem. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Urban Karlsson

Urban Karlsson, IT-koordinator

Urban Karlsson har jobbat på Upplands-Bro kommuns IT-stab i snart tre år. På IT-staben är han telefoniansvarig och jobbar med effektiviseringsprojekt. Det är hans första jobb inom offentlig sektor.

– Skillnaden mellan privat och offentligt arbete är fokus. Privat är det mycket fokus på att dra in pengar till bolaget, här handlar det mer om att utnyttja de pengar som finns effektivt. Det här är en mycket mer flexibel arbetsplats med mycket eget ansvar. Planeringsmässigt är det mycket enklare här med hämtning och lämning på förskolan. Vi får ihop livspusslet hemma, jag vet inte hur det funkat om jag jobbat privat fortfarande.

– Innan jag började här hade jag en nidbild av hur en kommunal verksamhet funkade. Jag tänkte att den var grå och trist och stereotyp men så är det inte alls. Det är en positiv stämning generellt och jag skulle lätt rekommendera andra att börja jobba här. Upplands-Bro är en kommun där det händer mycket.

Bli en del av kommunen som ger dig stora möjligheter.

Vilket jobb passar du för?

Sveriges viktigaste jobb

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2017-01-20