Fest i byn

Tid:2018-09-08 11:00 - 2018-09-08 16:00
Plats:Bro Centrum
Arrangör:Upplands-Bro kommun tillsammans med Bro Centrum
Kategori:Kultur & fritid
08 september 2018

Boka den 8 september för Fest i byn med mycket tivolikänsla. Det blir massor av musik med Shirley Clamp i spetsen, roliga prova-på-aktiviteter, allsång, loppis, marknad, glass, ballonger samt femkamp som på Gröna Lund.

Scenen fylls av uppträdanden under hela dagen. Shirley Clamp och kommer och även yngre artister och grupper från Kulturskolan deltar. Konferencier är artisten Jan Johansen som även leder allsången.

Det blir rafflande femkamp i Gröna Lunds regi, glass, god mat och roliga prova-på-aktiviteter för alla åldrar.

I Konstkuben i Brohuset är det vernissage för den internationellt kända fotografen Åsa Sjöströms utställning med fotografier från det Bro där hon en gång växte upp.

Kommunens föreningar och företrädare för de politiska partierna finns på plats. Varför inte passa på att ställa frågor dagen före valdagen?

Loppis och marknad

Passa på att fynda på loppisen och varför inte boka ett eget bord? Både föreningar och privatpersoner är välkomna! Att sälja på loppisen kostar 100 kronor med eget bord och 150 kronor om du vill hyra bord.

För föreningar är det gratis att har ett bord på Fest i byn och vi vill självklart ha med så många föreningar som möjligt.

Du kan redan nu anmäla dig till Fest i byn 2018, som pågår lördagen den 8 september kl 11-16.

Anmälan till loppisen och marknaden.