Generationskonst på Lövsta gård

Tid:2017-10-07 - 2017-10-07
Plats:Lövsta gård, Lövsta allé, Bro, klockan 11–15
Arrangör:Stiftelsen Lövsta gård
Kategori:Kultur & fritid
07 october 2017

Vi visar konst och hantverk som barnen gjort tillsammans med sina far- eller morföräldrar, sina föräldrar eller någon av dem! Det är teckningar, målningar i akvarell eller olja, hantverk i trä eller andra material!

Stora verk av små personer

Syftet med "Generationskonst" är att barnen skapar sina alster i samarbete med sina nära och kära! Passa på att skapa något med färg eller trä under sommaren med barn/barnbarnen så att det hinner bli klart innan 7 oktober! Du är hjärtligt välkommen att vara med på utställningen!

Alla alster ska vara signerade med konstnärernas namn. Skriv en adresslapp med namn och adress, telefonnummer samt konstverkets namn.

Lämna in ditt bidrag senast den 6 oktober

Lämna in dina konstverk inför utställningen på Lövsta gård allra senast fredagen den 6 oktober mellan klockan 15.00 och 19.00. Du hämtar ditt konstverk efter utställningen den 7 oktober, det vill säga efter klockan 15.00 och senast klockan 18.00.

BumbleBee Art&Craft som arbetar med konstkurser för barn, unga och vuxna här i Upplands-Bro kommer att medverka under utställningen och har hittat på en rolig aktivitet för barnen där du som far- eller morförälder eller förälder kan delta.

Under dagen erbjuder Grynnsta Gård härligt god närodlad ekomat, dryck och bröd.

Hitta till Lövsta gård

Om du har frågor, skriv till info@lovstagard.se.

För att hitta till Lövsta Gård, Lövsta allé i Upplands-Bro, se http://www.lovstagard.se/

Under rubriken "kontakta oss" finns en karta. OBS! Kör vägen via Håbo-Tibble!